Antena 3 CNN Actualitate Afaceristul Dumitru Nicolae, primele declarații la ieșirea din închisoare: „Pocăința, pocăința...”

Afaceristul Dumitru Nicolae, primele declarații la ieșirea din închisoare: „Pocăința, pocăința...”

Afaceristul Dumitru Nicolae, primele declarații la ieșirea din închisoare: „Pocăința, pocăința...”
16 Sep 2017   •   08:15

Nicolae Dumitru, zis Niro, condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Microsoft", a fost eliberat condiţionat printr-o decizie definitivă a Tribunalului Ilfov. La ieşirea din penitenciar, Nicolae Dumitru a declarat că va face o serie de dezvăluiri la Antena 3.

”E mult de spus”, a răspuns Nicolae Dumitru, întrebat de reporterul Antena 3 unde consideră că a greșit în dosarul Microsoft.

Întrebat dacă a achitat prejudiciul din dosar, Nicolae Dumitru a răspuns afirmativ. Când reporterul a remarcat că afaceristul avea lacrimi în ochi, acesta a spus ”pocăința, pocăința”.

Conform documentelor de la dosar, "Nicu Niro" fusese condamnat la 2 ani şi 4 luni închisoare pentru trafic de influenţă în dosarul "Microsoft". Pe 2 august, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiţionată depusă de Nicolae Dumitru, însă decizia fusese contestată de procurorii DNA.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close