Antena 3 CNN Actualitate Agresat de un poliţist în timp ce încerca să îşi recupereze permisul de conducere

Agresat de un poliţist în timp ce încerca să îşi recupereze permisul de conducere

Agresat de un poliţist în timp ce încerca să îşi recupereze permisul de conducere
31 Oct 2008   •   16:53

Un funcţionar de la Poliţia Rutieră Bihor este acuzat că a agresat un bărbat care solicita să-şi recupereze permisul de conducere. Omul legii şi-a ieşit din fire când a văzut că solicitantul îl filma cu un telefon mobil.
Bărbatul din Satu Mare a rămas fără permisul de conducere în municipiul Salonta. Ca să îşi recupereze permisul, acesta a depus contestaţie în instanţă şi a câştigat. Cu toate acestea, funcţionarul de la Poliţia Rutieră Bihor nu i-a eliberat permisul de conducere pentru că în decizia Judecătoriei Salonta nu era trecut numărul procesului verbal prin care i s-a reţinut permisul de conducere.
Potrivit autorităţilor, comportamentul poliţistului s-a datorat faptului că pe certificatul de grefă nu apare procesul verbal care a fost contestat. ?Dacă în acel proces era vorba despre un alt proces verbal sigur că nu puteam restitui permisul. Urmează să verificăm şi eu cred că în cel mai scurt timp vom avea o concluzie pe care să v-o prezentăm" a spus Liviu Popa, reprezentatul Poliţiei din Bihor.
Sătmăreanul a insistat să-şi recupereze permisul de conducere şi a început să-l filmeze pe poliţist cu telefonul mobil. Omul legii şi-a ieşit din fire şi i-a cerut bărbatului să plece.
În prezent, conducerea Poliţiei Rutiere Bihor face investigaţii pentru a stabili dacă poliţistul violent este vinovat, caz în care va fi sancţionat.
Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close