Ajutați-l pe Rareș să trăiască, un băiețel de 3 anișori

de A.P.    |    09 Mai 2012   •   06:34
Ajutați-l pe Rareș să trăiască, un băiețel de 3 anișori
Rares Basarab are 3 anisori si este din Calan, jud. Hunedoara. S-a nascut cu o boala incurabila, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa. Lui Rares i se mai spune ,,copilul din plastilina”. Asta inseamna ca Rares nu va putea merge niciodata de unul singur, oboseste foarte repede si este expus infectiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile. De multe ori Rares ajunge in stare grava la Clinica de Pediatrie din Cluj, ca urmare a unei insuficiente respiratorii severe. Rares este mentinut in viata cu ajutorul unui concentrator de exigen, un aparat care il ajuta sa respire. Este conectat zilnic la acest aparat care il ajuta sa traiasca. Aparatul acesta prin care este ventilat Rares este foarte scump. De multe ori face insuficienta respiratorie cronica, muschii sunt atât de slabiti incat nu permit cutiei toracice sa se deschida, sa intre oxigenul, neoxigenandu-se plamanul, automat creste dioxidul de corbon care ii otraveste corpul”, ne-a spus Daniela Basarab, mama lui Rares.

Pentru ca viata lui Rares depinde de acest aparat parintii lui trebuie sa plateasca in fiecare luna 220 de euro pentru inchirierea acestui concentrator de oxigen. Fara acest aparat, Rares nu exista. Dintr-un singur salariu familia lui Rares face eforturi extreme luna de luna pentru a putea plati chiria acestui aparat. Rares inca traieste pentru ca mama lui lupta pentru el. Insa, familia lui Rares a ajuns la limita extrema a posibilitatilor financiare pentru a plati chiria concentratorului de exigen.

Acest aparat costa 7 800 de euro. Dorim sa ne implicam in acest caz umanitar si sa il ajutam pe Rares sa traiasca. Cei care doriti sa raspundeti la apelul disperat al unei mame care doreste sa isi salveze copilul si cei care doriti mai multe detalii despre acest caz, ne puteti contacta pe email: [email protected], sau telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098.

Cei care doriti sa donati pentru Rares, puteti face lucrul acesta in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. In conturile bancare de mai jos, deschise pe numele Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania la Raiffeisen Bank:
-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
-IN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

ATENTIE!!
Pentru cei care fac donatii in conturile bancare, va rugam sa specificati destinatia sumei: PENTRU RARES
Pentru cei care fac donatii online cu cardul sau prin PayPal, va rugam sa ne confirmati prin email sau telefon donatia facuta si destinatia ei.

Parteneri
x close