Antena 3 CNN Actualitate Al doilea suspect în cazul jafului armat de la Braşov, eliberat din lipsă de probe

Al doilea suspect în cazul jafului armat de la Braşov, eliberat din lipsă de probe

Al doilea suspect în cazul jafului armat de la Braşov, eliberat din lipsă de probe
Sursa foto: Jaf armat
01 Feb 2009   •   09:34

Două persoane au fost interogate de anchetatori în cazul jafului armat de la Braşov: Serghei Gorbunov, principalul suspect în dublul asasinat şi Adrian Marius Berceanu. Pe numele celui de al doilea nu a fost emisă nicio ordonanţă de reţinere, pentru că nu există nicio probă care să îl lege de jaful de la casa de schimb. El a recunoscut însă, în exclusivitate pentru Antena 3, că îl cunoaşte pe Gorbunov, dar nu are nicio legătură cu jaful sângeros de la casa de schimb valutar din Braşov.
Adrian Marius Berceanu, a fost eliberat după 12 ore de audieri, întrucât anchetatorii nu ar fi stabilit nicio legătură cu dublul asasinat. ?Am fost la locul nepotrivit, momentul nepotrivit, omul nepotrivit?, spune el. ?Iniţial, am crezut că e o glumă când am văzut mascaţii?. Berceanu a recunoscut, însă, în exclusivitate la Antena 3 că îl cunoaşte pe Serghei Gorbunov, principalul suspect al jafului de la Braşov. El spune însă că erau doar amici şi că ştia despre acesta că este sportiv.
Se pare că principalul suspect în dublul asasinat de la Braşov era omul de casă al omului de afaceri Adrian Berceanu. Cei doi se întâlneau ocazional, iar Berceanu neagă că s-ar fi cunoscut în perioada în care a fost arestat la penitenciarul din Craiova.
Adrian Marius Berceanu este un om de afaceri din Craiova cunoscut pentru relaţiile sale cu lumea interlopă craioveană. Împreună cu Samir Sprânceană a fost condamnat pentru returnări ilegale de TVA în valoare de 19 milioane de euro.

Antena 3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close