Antena 3 CNN Actualitate A murit actorul Alan Arkin, la vârsta de 89 de ani. "A fost o forţă a naturii cu un talent unic"

A murit actorul Alan Arkin, la vârsta de 89 de ani. "A fost o forţă a naturii cu un talent unic"

Actorul de la Hollywood, laureat cu premiul Oscar, Alan Arkin a murit astăzi la vârsta de 89 de ani.

A murit actorul Alan Arkin, la vârsta de 89 de ani. "A fost o forţă a naturii cu un talent unic"
Sursa foto: Gettyimages | Vivien Killilea / Stringer
de Ioana Mircea    |    30 Iun 2023   •   19:41

Decesul actorului Alan Arkin a fost confirmat de fiii săi Adam, Matthew şi Anthony, care au dat publicităţii un comunicat în numele familiei:

”Tatăl nostru a fost o forţă a naturii cu un talent unic, atât ca artist, cât şi ca om. Un soţ, un tată iubitor, bunic şi străbunic, a fost adorat şi ne va lipsi mult”, sunt cuvintele familiei, în comunicat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alan Arkin a jucat în ”The Kominsky Method” alături de Michael Douglas, fiind nominalizat la premiile Emmy în 2019 şi 2020 şi la Globul de Aur şi Screen Actors Guild în 2020 şi 2021.

Citește și: A murit Petrică Vița, cunoscut interpret de muzică populară. "Cu 15 minute înainte de spectacol, s-a stins" | Voia să strângă bani pentru a-şi continua tratamentu

În ”Little Miss Sunshine” (2006), Arkin a jucat rolul Edwin Hoover, bunicul familiei disfuncţionale. Rolul său, care a durat doar 14 minute de ecran, i-a adus un Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, potrivit people com.

×
Subiecte în articol: Alan Arkin
Parteneri
Viktor Orban anunță că îl susține pe Klaus Iohannis pentru șefia NATO
x close