Antena 3 CNN Actualitate Trimisul special Antena 3 în Ucraina, alarmă în direct din exodul spre Liov. Avioane de luptă deasupra zonei de transmisie

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, alarmă în direct din exodul spre Liov. Avioane de luptă deasupra zonei de transmisie

Sunt clipe dramatice în Ucraina, iar telespectatorii Antena 3 au avut ocazia să vadă şi să simtă o alarmă în direct, chiar în timpul transmisiunii realizate de trimişii noştri speciali Cristi Popovici şi Costi Pahonţu.

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, alarmă în direct din exodul spre Liov. Avioane de luptă deasupra zonei de transmisie
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Feb 2022   •   17:05

Aflată în drum spre Liov, echipa Antenei 3 e prinsă în exodul tuturor celor care se îndreaptă spre Polonia. Sunt coloane de maşini pe sute de kilometri. Oamenii se retrag dinspre Kiev unde ucrainenii se luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a nu ceda Capitala în faţa hoardelor ruseşti. 

Se formeză baricade din localitate în localitate, fiecare primar se organizează cu miliţiile civile, se dau arme oamenilor pentru a ţine piept tăvălugului rusesc. 

Ucraina se regrupează în această cea de-a treia zi de război. Fiecare bărbat este îndemnat să ia arma în mână si să-şi apere patria!

În timpul transmisiunii făcute de corespondenţii noştri, de la o benzinărie de pe traseu, apariţia avioanelor inamice, a determinat declanşarea alarmelor iar oamenii au urcat în maşini şi au pornit în trombă pentru a se salva.   

Rămas în legătură telefonică şi cu semnal video din maşină, reporterul şi camaramanul Antenei 3 au transmis din mers, în timp ce din partea dreaptă se apropiau avioane de luptă.

 

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close