x close

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Lia Olguța Vasilescu: Rezultatul alegerilor e neașteptat. Dar era de așteptat ca Iohannis să ceară demisia Guvernului

26 Mai 2019   •   21:47
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Lia Olguța Vasilescu: Rezultatul alegerilor e neașteptat. Dar era de așteptat ca Iohannis să ceară demisia Guvernului Foto: captură Antena 3

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Vicepreşedintele PSD, Lia Olguța Vasilescu, a mărturisit că rezultatul exit-poll al alegerilor europarlamentare a luat-o prin surprindere, dar nu și solicitarea lui Klaus Iohannis ca Guvernul să demisioneze. 

„Rezultatul alegerilor este neașteptat, dar pe o prezență atât de mare la vot, foarte posibil. Dacă ne uităm în numărul de voturi pe care PSD îl va avea după numărare, raportându-ne exact la scorul care este dat de aceste sondaje de opinie, rezultă un număr mai mare de voturi față de data trecută, dar pe o participare foarte mare la vot. Așa a dorit electoratul, așa s-a întâmplat. Poporul are întotdeauna dreptate”. 

Lia Olguța Vasilescu a spus că era de așteptat ca Iohannis să ceară demisia Guvernului. 

„Domnul președinte era de așteptat să ceară acest lucru. De altfel, toată această campanie electorală a cerut zilnic ca să fie Guvernul dat jos”. 

Citeşte mai multe despre:

lia olguta vasilescu exit-poll
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati