Antena 3 CNN Actualitate Alegeri parlamentare 2016. Un candidat PNL pentru Camera Deputaţilor: „Fetele sărace trebuie să-şi găsească iubiţi cu bani”

Alegeri parlamentare 2016. Un candidat PNL pentru Camera Deputaţilor: „Fetele sărace trebuie să-şi găsească iubiţi cu bani”

Alegeri parlamentare 2016. Un candidat PNL pentru Camera Deputaţilor: „Fetele sărace trebuie să-şi găsească iubiţi cu bani”
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Dec 2016   •   09:19

Alegeri parlamentare 2016. Un candidat PNL pentru Camera Deputaţilor a făcut o declaraţie uluitoare. Pentru a supravieţui, fetele sărace trebuie să-şi găsească iubiţi cu bani. 

Victor Stănculescu a propus această soluţie pentru fetele care nu se descurcă cu salariul minim pe economie, scrie criterii.ro. Invitat la o televiziune locală, candidatul a găsit o soluţie rapidă la întrebarea moderatoarei.

„Eu iau salariul minim pe economie, iau 950 de lei bani în mână, îmi plătesc asociaţia, că mă execută silit, mai iau nişte pastile că mama stă la ţară şi mai rămân patru milioane”.

Replica candidatului a fost însă cu totul neaşteptată:  „Trebuie să vă găsiţi un prieten bogat. Sau să vă găsiţi un loc de muncă mai bine plătit”. 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close