Antena 3 CNN Actualitate O nouă alertă cu bombă la Colegiul Naţional Ana Aslan din Timişoara | Tânărul care a dat alarma a sunat de şapte ori la 112 anul acesta

O nouă alertă cu bombă la Colegiul Naţional Ana Aslan din Timişoara | Tânărul care a dat alarma a sunat de şapte ori la 112 anul acesta

A fost o nouă alertă cu bombă la Colegiul Naţional Ana Aslan din Timişoara, după ce tânărul care a sunat ieri la 112, a repetat gestul şi astăzi.

O nouă alertă cu bombă la Colegiul Naţional Ana Aslan din Timişoara | Tânărul care a dat alarma a sunat de şapte ori la 112 anul acesta
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Cojoianu    |    22 Noi 2022   •   16:05

De la începutul anului şi până acum, tânărul a sunat de şapte ori la 112 pentru a anunţa prezenţa unei bombe.

Astăzi, tânărul a sunat din nou şi a anunţat că la liceul Ana Aslan este o bombă. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei, pompierilor şi ambulanţei.

De asemenea, a fost sesizată echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, jandarmi, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt. Peste 100 de persoane din incinta liceului au fost evacuate.

În urma verificărilor făcute de poliţişti apelantul a fost indentificat. Acesta este responsabil de şapte alarme false în decursul a unui an.

"Astăzi, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 12:39, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe bulevardul Revoluției din 1989 din municipiul Timișoara s-ar afla o bombă.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, jandarmi, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate (peste 100 de persoane).

Polițiștii efectuează verificări pentru verificarea veridicității celor sesizate și pentru identificarea apelantului", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Timisoara Ana Aslan
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close