Antena 3 CNN Actualitate Alertă cu bombă la stația de metrou Piața Victoriei din București! Echipele de intervenție au împânzit zona

Alertă cu bombă la stația de metrou Piața Victoriei din București! Echipele de intervenție au împânzit zona

Autoritățile din București au intrat în alertă, după ce polițiștii au primit o sesizare privind o bombă care ar fi fost amplasată în stația de metrou Piața Victoriei.

Alertă cu bombă la stația de metrou Piața Victoriei din București! Echipele de intervenție au împânzit zona
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    03 Ian 2023   •   12:34

UPDATE 12:45 Autoritățile au stabilit că este vorba despre o alarmă falsă. Se pare că oamenii legii l-au identificat deja pe bărbatul care a făcut sesizarea, iar aceste are mai multe antecedente. Acesta va fi amendat de polițiști.

"Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă amenințare cu bombă în zona stației de metrou Victoriei.

Echipele specializate din cadrul Poliției s-au deplasat la fața locului.La acest moment circulația trenurilor de metrou se desfășoară conform graficului", au transmis reprezentanții Metrorex.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Știrea inițială: În cursul acestei zile, 3 ianuarie 2023, în jurul orei 11.30, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la o stație de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 și ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri.

Autoritățile bănuiesc că este vorba despre o alertă falsă, dat fiind faptul că numărul de telefon de pe care s-a făcut sesizarea a mai fost folosit în trecut pentru astfel de apeluri, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Astfel de alerte au mai fost înregistrate în ultimii ani în Capitală, toate dovedindu-se false.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close