Antena 3 CNN Actualitate Alerta cu bombă de la mall-ul din Galați, falsă. Autorul apelului la 112 este căutat de anchetatorii

Alerta cu bombă de la mall-ul din Galați, falsă. Autorul apelului la 112 este căutat de anchetatorii

Alerta cu bombă de la mall-ul din Galați, falsă. Autorul apelului la 112 este căutat de anchetatorii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Feb 2017   •   20:05

UPDATE: Alerta cu bombă de la singurul mall din municipiul Galaţi s-a dovedit a fi falsă, a anunţat sâmbătă seara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţul Galaţi, Andreea Rogojină, citat de Agerpres.

'Căutarea bombei s-a încheiat, fără a fi găsită. În prezent, se fac cercetări pentru identificarea persoanei care a făcut apelul pe 112 prin care a anunţat că este o bombă în mall", a precizat Rogojină.

După două ore şi jumătate timp în care mall-ul din Galaţi a fost închis publicului, centrul comercial a fost redeschis.

Aproximativ 1.000 de persoane au fost evacuate sâmbătă seara din singurul mall din municipiul Galaţi, în urma unei alerte cu bombă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Andreea Rogojină, la faţa locului se fac cercetări de către echipe mixte aparţinând ISU, SRI şi Poliţiei, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, zona este asigurată de o autospecială de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

Un client al centrului comercial a postat pe pagina sa de Facebook un video cu momentul în care oamenii sunt evacuați, în timp ce în difuzoare se aud indicațiile specifice în situațiile de urgență.

 

×
Subiecte în articol: alerta cu bomba
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close