Antena 3 CNN Actualitate Alertă în stația de metrou Piața Unirii 1. Un călător a căzut pe șine şi a murit

Alertă în stația de metrou Piața Unirii 1. Un călător a căzut pe șine şi a murit

Un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, în stația de metrou Piața Unirii 1, posibil într-o tentativă de sinucidere.

Alertă în stația de metrou Piața Unirii 1. Un călător a căzut pe șine şi a murit
Sursa foto: Metrorex/ Facebook
de Silvia Preda    |    07 Aug 2022   •   15:54

Se circulă în sistem pendulă între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 și Eroilor 1 - Crângași, informează Metrorex.

Potrivit Metrorex, incidentul a avut loc la ora 14:39, în stația de metrou Piața Unirii 1.

"Circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 și se circulă în sistem pendulă între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 și Eroilor 1 - Crângași. Echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului și a intervenit pentru a acorda primul ajutor", a transmis Metrorex.

Conform procedurilor, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

"În cursul acestei zile, 7 august 2022, în jurul orei 14.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transport Public au fost sesizați cu privire la faptul că, la o stație de metrou din Sectorul 4, o persoană s-ar fi precipitat în calea de rulare și ar fi fost lovită de trenul de călători. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a demara primele verificări și pentru a asigura zona. 

Echipajul medical prezent a declarat decesul. 

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 și Brigada de Poliție pentru Transport Public în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Sondajul care dă peste cap scena politică!
x close