Antena 3 CNN Actualitate Cât o va costa pe Diana Șoșoacă dedicația live pe Facebook pentru Raed Arafat

Cât o va costa pe Diana Șoșoacă dedicația live pe Facebook pentru Raed Arafat

Poliția din Iași a deschis o anchetă și face verificări acum după petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Cheful ar fi avut loc într-un restaurant, iar totul a fost trasnmis live pe Facebook.

Cât o va costa pe Diana Șoșoacă dedicația live pe Facebook pentru Raed Arafat
de Gabriel Dano    |    06 Feb 2021   •   11:34

Oamenii au cântat, au dansat și s-au luat în brațe ca și cum virusul nu ar exista. Mai mult, au fost date și dedicații pentru președintele Klaus Iohannis, dar și pentru medicul Raed Arafat.

Live-ul Dianei Șoșoacă a început vineri seară, la ora 21.00. Cel puțin 15 persoane au fost observate în live-ul senatoarei. Măștile de protecție și distanțarea socială au fost date uitării. 56.000 de persoane au urmărit live-ul avocatei.

Mai mult, aceștia au încercat să o avetizeze în comentarii că riscă sancțiuni uriașe. Totuși, Diana Șoșoacă nu a uitat nici la petrecere de oficialii țări.

"Și... pentru că tot suntem live pe Facebook, vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat", a strigat Diana Șoșoacă la microfonul din restaurant. În clipa următoare s-a auzit in difuzare melodia "Noi suntem români" și toți cei prezenți au început să cânte într-un glas: Noi suntem români, noi suntem români? Noi suntem pe veci aici stăpâni".

A urmat apoi o dedicație și pentru președintele Klaus Iohannis.

Toți cei filmați riscă să fie amendați de Poliție pentru nerespectarea regulilor impuse de pandemie. Amenzile sunt între 500 și 1.000 de lei pentru invitații care participă la o astfel de petrecere și de până la 10.000 de lei pentru organizatori.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close