Antena 3 CNN Actualitate Amendă usturătoare pentru patronul unui hotel. Cum și-a pus în pericol clienții

Amendă usturătoare pentru patronul unui hotel. Cum și-a pus în pericol clienții

Patronul unui hotelul din Păltiniş, de unde au fost evacuaţi, în cursul dimineţii zilei de joi, peste o sută de turişti, din cauza unui incendiu, a fost amendat de către pompieri cu suma de 50.500 de lei, pentru că nu are autorizaţie de securitate la incendiu şi efectuase improvizaţii la instalaţia electrică, a precizat ISU Sibiu.

Amendă usturătoare pentru patronul unui hotel. Cum și-a pus în pericol clienții
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Feb 2020   •   16:20

Acelaşi patron a mai fost amendat, în urmă cu doi ani, tot cu 50.000 de lei, pentru că nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.

"Unitatea de cazare unde, în această dimineaţă, a avut loc un incendiu care a necesitat evacuarea a 109 persoane, dintre care două au fost transportate la UPU Sibiu acuzând intoxicaţie cu fum, nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu. De asemenea, în data de 8 noiembrie 2018, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum de 50.000 de lei", au transmis cei de la ISU Sibiu.

Un număr de 106 turişti şi alţi trei angajaţi ai hotelului din Păltiniş au fost evacuaţi joi, de către pompieri, după ce un incendiu a izbucnit în zona SPA. Două dintre persoanele evacuate au fost duse la spital, la Sibiu, fiind intoxicate cu fum. 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close