Antena 3 CNN Actualitate Anchetă în cazul vloggeriţei care s-a filmat înţepând prezervative şi punându-le înapoi în raft

Anchetă în cazul vloggeriţei care s-a filmat înţepând prezervative şi punându-le înapoi în raft

Poliția din Sibiu a început o anchetă după ce pe o rețea de socializare a apărut o filmare cu o tânără care sparge cu un obiect ascuțit prezervativele de pe raftul unui supermarket din Sibiu.

Anchetă în cazul vloggeriţei care s-a filmat înţepând prezervative şi punându-le înapoi în raft
de Alexandra Dima    |    26 Ian 2022   •   09:22

„Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a unui videoclip care înfățișează o tânără în timp ce ar deteriora produse dintr-un hipermarket din județul Sibiu, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele: La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a deschis o anchetă în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu.

Până în prezent, la IPJ Sibiu, nu a fost înregistrată nicio plângere din partea unității comerciale, astfel încât cercetările sunt demarate din oficiu, au mai precizat polițiștii.

Totul s-a întâmplat într-un supermarket Auchan din Sibiu. O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervativele dintr-un supermarket, apoi le-a pus înapoi pe raft. Fata a postat apoi imaginile pe contul său de TikTok. 

 

 

×
Subiecte în articol: Sibiu prezervative
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close