Antena 3 CNN Actualitate Andreea Marin răspunde acuzațiilor că ar fi denigrat regimul lui Erdogan. ”E amatorism de la A la Z”

Andreea Marin răspunde acuzațiilor că ar fi denigrat regimul lui Erdogan. ”E amatorism de la A la Z”

Andreea Marin răspunde acuzațiilor că ar fi denigrat regimul lui Erdogan. ”E amatorism de la A la Z”
20 Iul 2016   •   20:31

Andreea Marin a răspuns acuzațiilor că ar fi denigrat regimul politic de la Ankara, afirmațiile fiind făcute de un afacerist turc. Vedeta de televiziune a negat vehement că ar fi spus vreodată ceva legat de regimul politic, chiar dacă a recunoscut că nu va mai merge prea curând în Turcia.

Am călătorit de sute de ori în acea țară și nu îmi mai face plăcere. Eu nu pot să fac declarații care să-i includă pe toți oamenii de acolo. Eu vorbesc de amatori de la București care vorbesc fără acoperire. I-am întrebat dacă au vreo dovadă scrisă. Ar trebui să existe vreo declarație de-a mea, vreun interviu. Pe Erdogan nu-l cunosc, nu mă cunoaște. Nu am nicio părere, nu am emis păreri despre politică, nici politica noastră, nici politica lor. Nu m-ați auzit spunând nici de bine, nici de rău, pentru că nu mă pricep la politică și nici nu vreau să mă pricep” a spus Andreea Marin.

Declarațiile denigratoare ar fi fost rodul unei greșeli de traducere, s-a spus în primă instanță, însă Andreea Marin a afirmat că nici nu poate fi vorba despre așa ceva.

Dacă ne luăm după capul acestor amatori de aici, probabil că nu. Habar nu am ce este în mintea acestor persoane...Ce greșeală de traducere? Nu e nicio greșeală, e amatorism de la A la Z” a conchis Andreea Marin.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close