Antena 3 CNN Actualitate Andrei Năstase renunţă la declaraţia de presă de astăzi. De ce nu mai citeşte "testamentul" politic al fostului premier

Andrei Năstase renunţă la declaraţia de presă de astăzi. De ce nu mai citeşte "testamentul" politic al fostului premier

Andrei Năstase renunţă la declaraţia de presă de astăzi. De ce nu mai citeşte "testamentul" politic al fostului premier
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    22 Iun 2012   •   15:54

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, a anulat declaraţia pe care voia s-o facă astăzi la Spitalul Floreasca.

"Dat fiind numărul foarte mare de PRIETENI care au dorit să participe la întâlnirea de astăzi, din faţa spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului şi a zonelor limitrofe, am decis, acum, să nu mai fac declaraţia publică anunţată. Am decis acest lucru şi pentru că, în această dimineaţă, tatăl meu mi-a interzis să dau publicităţii . Acesta a fost scris într-un moment în care dânsul decisese altceva.

Miercuri, Dumnezeu a hotărât ca tata să rămână alături de noi şi ca astăzi să-i putem spune împreună "La mulţi ani!"

Vă mulţumesc", a scris, vineri, Andrei Năstase, pe Facebook.



Fiul cel mare al lui Adrian Năstase a anunţat că urma să citească vineri scrisoarea lăsată de tatăl său, despre care spune că este "un fel de testament public".

"Voi citi mâine, de ziua tatălui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lăsată de dânsul...."un fel de testament public"... Doresc să mi se alăture toţi cei care, trecând peste raţiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, înainte, tatăl şi nu politicianul Adrian Năstase. Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoia să ştie că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viaţă că încă sunt oameni care-l privesc ca noi...", a scris joi Andrei Năstase pe Facebook.

Medicul Şerban Brădişteanu, întrebat despre declaraţia de presă pe care fiul cel mare al lui Adrian Năstase urma să o facă astăzi în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00, a spus că sfatul lui a fost ca acest lucru să nu se producă la spital, dar că nu poate interzice.

Anterior, managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesor dr. Radu Macovei, a anunţat că "nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducerea unităţii sanitare".
  
Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii".  Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.







×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close