Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii ANOFM şi-au oprit activitatea. Ministrul Muncii discută cu reprezentanţii instituţiei

Angajaţii ANOFM şi-au oprit activitatea. Ministrul Muncii discută cu reprezentanţii instituţiei

Angajaţii ANOFM şi-au oprit activitatea. Ministrul Muncii discută cu reprezentanţii instituţiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Oct 2010   •   12:54

Angajaţii Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) şi cei de la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti au oprit activitatea de la ora 9.00 şi cer să îşi primească toate drepturile salariale. Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a venit la ANOFM pentru a discuta cu angajaţii instituţiei, informează Mediafax.

Ministrul Muncii a venit la ANOFM în jurul orei 11.30 şi i-a invitat pe reprezentanţii angajaţilor să meargă într-o sală ca să discute.

Anterior, ministrul Ioan Botiş a fost la Casa de Pensii, unde a discutat cu angajaţii care au anunţat şi ei că opresc activitatea.

La sfârşitul discuţiilor de la Casa de Pensii, Botis a declarat că a încercat să îi liniştească pe angajaţi. Ministrul a promis că o să le dea în continuare stimulentele angajaţilor de la Casa de Pensii, dar a recunoscut că cele mai mari probleme sunt legate de salariile mici.

Mii de finanţişti protestează la această oră în Bucureşti şi în ţară, după reducerea cu peste 60% a veniturilor. Angajaţii de la Casele de Asigurări de Sănătate şi Poştă au decis să se solidarizeze cu acţiunea de protest a angajaţilor de la Finanţe. La Buzău, cadre didactice şi funcţionari din primării s-au alăturat finanţiştilor care protestează.

Trimiteţi imagini cu protestele la adresa de e-mail site@antena3.ro sau încărcaţi-le pe www.videonews.ro

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Ioan Botis ANOFM protest
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close