Antena 3 CNN Actualitate Angela Gheorghiu face apel la solidaritate: Rog oamenii de cultură să fie uniţi în această perioadă tragică

Angela Gheorghiu face apel la solidaritate: Rog oamenii de cultură să fie uniţi în această perioadă tragică

Angela Gheorghiu face apel la solidaritate: Rog oamenii de cultură să fie uniţi în această perioadă tragică
de S.T.    |    05 Noi 2015   •   13:38

Soprana Angela Gheorghiu a transmis un mesaj în care îşi exprimă disponibilitatea de a fi de ajutor României, în această perioadă şi lansează un apel către toţi oamenii de cultură să se implice cât mai mult.

"Sunt îndurerată de perioada tragică prin care trece ţara mea, România. Condoleanţe din toată inima familiilor care şi-au pierdut copii, prieteni, oameni dragi în accidentul de la clubul Colectiv din Bucureşti. (...) Mai toţi purtăm o vină pentru că, din 1990, am suportat neprofesionalismul şi corupţia la toate nivelurile  - politic, social şi chiar religios. Trăim însă, acum, cea mai clară situaţie în care oameni de toate vârstele înţeleg că nimic nu se poate construi pe o stare de corupţie, în Bucureşti şi în toată ţara. În mod evident este nevoie de o schimbare profundă şi de înlocuirea actualei clase politice cu profesionişti cu suflet omenos şi cu adevarată educaţie. Oamenii din România reacţionează legitim şi mă rog împreună cu ei să trăim cu toţii o schimbare reală şi responsabilă", a scris Angela Gheorghiu, pe pagina sa de Facebook.

 
Disponibilitatea mea spre a fi de ajutor, este totala pentru Romania. Rog ca toti oamenii de cultura romani din...

Posted by Angela Gheorghiu on 4 Noiembrie 2015

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close