Antena 3 CNN Actualitate Anunț trist despre o mare actriță de la noi. „Nu e deloc bine!”

Anunț trist despre o mare actriță de la noi. „Nu e deloc bine!”

Anunț trist despre o mare actriță de la noi. „Nu e deloc bine!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Sep 2017   •   13:03

Carmen Stănescu trăiește o adevărată dramă. Fermecătoarea actriţă a bucurat generaţii întregi cu apariţiile ei în filme şi piese de teatru, dar mai ales în emisiunile de varietăţi. Însă azi, după șapte decenii de carieră, Carmen Stănescu nu-şi mai poate face meseria din cauza vârstei înaintate, 92 de ani, dar şi din cauza unor probleme de sănătate care o ţin la pat, scrie click.ro.

Soțul ei, actorul Damian Crâşmaru, a vorbit despre starea acesteia: “Actriţa Carmen Stănescu nu e deloc bine. A făcut o gonartroză şi nu mai poate merge (n.r. afecţiune cronică a genunchiului, invalidantă, cu evoluţie progresivă, prin care cartilajul se degradează progresiv, cu apariţia durerii şi limitarea mobilităţii). Ea a fost şi campioană la atletism, la , a fost sportivă mare, a mai practicat şi alte sporturi, a fost cinci ani în echipa națională de tir. La vârsta ei, doctorii se tem să o opereze, pentru că e posibil să apară şi alte complicaţii. Merge destul de dificil, nu mai joacă nicăieri şi, sincer, nici eu nu mai vreau să joc. Am peste 66 de ani de teatru. Am urcat în scenă de 19.900 de ori. Au fost săptămâni în care am jucat de 14 ori, au fost dăţi când am căzut în scenă sau când m-au dus la balamuc”, ne-a povestit, copleșit, marele actor.

Carmen Stănescu debutat în 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna, în “Frații Karamazov”, iar de-a lungul carierei a avut ocazia să joace cu toți maeştrii teatrului românesc, dar şi cu actori din generaţia tânără.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close