Antena 3 CNN Actualitate Anunțul făcut de MAE în legătură cu românca dispărută în Nepal. Colegii, prietenii și familia fac eforturi pentru a o găsi

Anunțul făcut de MAE în legătură cu românca dispărută în Nepal. Colegii, prietenii și familia fac eforturi pentru a o găsi

ne.jpg
de S.T.    |    24 Iul 2016   •   14:03

Ambasada României în India, care asigură reprezentarea diplomatică a României și în Nepal, are în atenție cazul persoanei de cetățenie română dispărute în zona Chomrong din Nepal și a întreprins urgent demersuri pe lângă autoritățile competente locale pentru obținerea de informații suplimentare cu privire la circumstanțele dispariției, informează sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe.

Într-un comunicat de presă, MAE precizează că așteaptă un răspuns de la autoritățile nepaleze și că misiunea diplomatică a României menține permanent legătura cu apropiații persoanei dispărute.

„Conform informațiilor furnizate de către aceștia, persoana în cauză a aterizat în Kathmandu, Nepal, în data de 11 iulie 2016, urmând să călătorească înapoi spre România în data de 18 iulie 2016. Nu se cunosc detalii despre ruta turistică pe care aceasta urma să se deplaseze. Ambasada României la New Delhi este pregătită să acorde asistență consulară de specialitate, dacă situația o va impune”, adaugă MAE.

Românca Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, a dispărut în Nepal, unde călătorea singură în munți, ultimul semn pe care l-a dat fiind în 14 iulie, când a trimis un SMS. Ea trebuia să revină în România pe 18 iulie.

×
Subiecte în articol: Ministerul Afacerilor Externe nepal
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close