Antena 3 CNN Actualitate Anunțul făcut de primarul din județul Iași la doar câteva zile după ce și-a înmormântat soția. Ce a descoperit

Anunțul făcut de primarul din județul Iași la doar câteva zile după ce și-a înmormântat soția. Ce a descoperit

Anunțul făcut de primarul din județul Iași la doar câteva zile după ce și-a înmormântat soția. Ce a descoperit
de S.T.    |    03 Mar 2017   •   10:17

Primarul din comuna Buftea, judeţul Iaşi, Anton Anti, trece printr-o adevărată tragedie! Soţia lui s-a stins din viaţ, iar moartea ei este analizată de specialiştii din Italia.

Potrivit Bună Ziua Iaşi, Anton Anti a trimis mai multe fire de păr la un laborator italian, dorind să afle de ce a murit soţia lui. Luiza Anti a murit la doar 28 de ani, intoxicată cu etilenglicol, iar socrul ei a murit din acelaşi motiv în aceeaşi săptămână. Criminaliştii au exclus varianta unei sinucideri sau a unui accident.

„Căutam în continuare răspunsuri. Am trimis deja în Italia câteva fire de păr de-ale Luizei, luate de pe peria cu care s-a pieptanat în ziua în care a ajuns la spital şi fire luate cât timp ea era la spital. Vor ajunge într-un laborator. Am înţeles că se pot face teste şi se pot afla mai multe aspecte. Iau în continuare în calcul varianta unei culpe medicale. Combinarea mai multor medicamente şi anestezia cred că au afectat-o foarte mult. Nu mă voi lăsa până nu aflu ce s-a întamplât cu ea şi cu tata”, a declarat Anton Anti, primarul comunei Butea.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close