Antena 3 Actualitate Apă cu porţia pentru locuitorii oraşului Sinaia, din cauza gerului

Apă cu porţia pentru locuitorii oraşului Sinaia, din cauza gerului

de S.T.    |    16 Feb 2012   •   20:25
Apă cu porţia pentru locuitorii oraşului Sinaia, din cauza gerului Foto: Mediafax

Cei aproximativ 12.000 de locuitori ai staţiunii montane Sinaia primesc apă după un program restricţionat, decizia fiind luată din cauza faptului că nivelul captărilor a scăzut semnificativ ca urmare a temperaturilor foarte scăzute din ultima perioadă.

Nivelul captărilor ce asigură alimentarea cu apă în oraş a scăzut semnificativ din cauza gerului, aşa încât reprezentanţii societăţii Hidro Prahova - sucursala Sinaia au decis să restricţioneze programul de alimentare cu apă a populaţiei, informează Agerpres.

Astfel, locuitorii staţiunii de pe Valea Prahovei nu vor beneficia de alimentare cu apă între orele 11,00 şi 14,00 şi în intervalul orar 23,30 - 4,30. De asemenea, probleme în ceea ce priveşte alimentarea cu apă a cetăţenilor sunt înregistrate şi în localitatea Comarnic.
   
De la acest program fac excepţie toate unităţile hoteliere mari aflate în zona centrală a oraşului, acestea  fiind alimentate dintr-un rezervor separat.

Prefectul de Prahova, Adrian Dobre, a afirmat că dacă primăria va solicita, va trimite apă în zona cu probleme.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close