Antena 3 CNN Actualitate Ana a stat în comă 11 zile după accidentul în care şi-a pierdut mama, iar acum nu mai poate să meargă | Apelul disperat al bunicii care vrea să îşi salveze nepoata

Ana a stat în comă 11 zile după accidentul în care şi-a pierdut mama, iar acum nu mai poate să meargă | Apelul disperat al bunicii care vrea să îşi salveze nepoata

Un accident cumplit petrecut în urmă cu două luni a distrus o întreagă familie. Mama lor a murit, iar tatăl s-a ales cu mai multe traume. Fetiţa cuplului trebuie să facă tratamente costisitoare pe care bunica sa nu şi le permite. Femeia face apel la oameni să îi ajute nepoata să meargă din nou.

Ana a stat în comă 11 zile după accidentul în care şi-a pierdut mama, iar acum nu mai poate să meargă | Apelul disperat al bunicii care vrea să îşi salveze nepoata
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2022   •   08:59

În urmă cu două luni, în Mehedinţi, pe DJ 56A, la intersecţia cu Valea Anilor, îşi pierdea viaţa Maria, o tânără de 30 de ani. Maşina pe care o conducea s-a ciocnit cu un TIR, iar femeia s-a stins din viaţă şi a lăsat în urmă doi copii: un băiat de 9 ani şi o fetiţă de 6 ani, Ana.

Nimeni nu a avut curaj să îi spună fetiţei că mama ei nu mai este.

Fetiţa a stat în comă 11 zile după accident, iar acum nu mai poate să meargă.

Bunica este cea care are grijă de copilă. A cheltuit toţi banii pe care îi avea pentru o salva, însă acum este într-o situaţie disperată.

"Singura soluţie, dacă nu mă ajută oamenii de bună-credinţă, este să vând casa", a declarat Mariuţa Surdu, bunica Anei.

Tratamentul fetiţei este scump, iar femeia nu a putut să achite nici spitalizarea copilei, în valoare de 15.000 de lei.

"Am lucrat 26 de ani în minerit, mi-au dat grupă specială, dar în luna noiembrie. Până atunci nu am un venit. Sunt într-o situaţie foarte dificilă", a mai explicat bunica Anei.

Ana abia aşteaptă să meargă la şcoală, în clasa zero, însă bunica ei nu crede că visul ei se va îndeplini prea curând.

Cei care îşi doresc şi pot să ofere o mână de ajutor, pot dona în următorul cont deschis în lei: RO14 RZBR 0000 0600 2380 0934.

Între timp, cazul Anei a intrat în atenţia autorităţilor din comuna Şimian, care şi-au manifestat intenţia de a sprijini financiar această familie greu încercată de soartă.

×
Subiecte în articol: accident mehedinti
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close