Antena 3 CNN Actualitate Arbitrul Aurelian Bogaciu, reţinut 24 de ore: În drum spre arest şi-a sărutat soţia însărcinată (VIDEO)

Arbitrul Aurelian Bogaciu, reţinut 24 de ore: În drum spre arest şi-a sărutat soţia însărcinată (VIDEO)

Arbitrul Aurelian Bogaciu, reţinut 24 de ore: În drum spre arest şi-a sărutat soţia însărcinată (VIDEO)
Sursa foto: aurelian Bogagciu
29 Apr 2009   •   16:17

Arbitrul Aurelian Bogaciu, implicat în scandalul de corupţie, în care este acuzat finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a fost reţinut de procurorii anti-corupţie pentru 24 de ore. Este cea de-a opta persoană reţinută în cazul Penescu. Bogaciu este suspectat că ar fi luat mită pentru a favoriza echipa lui Penescu în anumite meciuri.

Arbitrul a fost audiat miercuri timp de mai multe ore şi a fost confruntat cu un alt arbitru, Mihăiţă Ianovschi, pe care acesta ar fi încercat să îl promoveze în liga I.

În timp ce era dus, cu cătuşe la mâini, spre dubă, Bogaciu s-a oprit pentru a-şi săruta soţia însărcinată.



Soţie de arbitru, o ocupaţie care se dovedeşte a fi periculoasă pentru inimile doamnelor. Mai ales dacă soţul se ocupă cu jocurile din liga mare. Aurelian Bogaciu a jucat şi a pierdut.

Soţia lui Aurelian Bogaciu nu a lipsit de la nici una dintre audierile bărbatului ei. Chiar dacă acuzaţiile lovesc direct în căsnicia lor.

Se pare că Bogaciu ar fi primit mită şi o cameră de hotel. O cameră cu o tânără în ea. O tânără plătită să-l convingă pe arbitru să încline balanţa în favoarea FC Argeş, într-un meci cu Universitatea Craiova.

Aurelian Bogaciu este cel de-al patrulea arbitru din lotul Penescu care ajunge după gratii.

Antena 3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close