Antena 3 CNN Actualitate Asistenta care a maltratat un copil până l-a ucis, condamnată la 22 de ani de închisoare - VIDEO

Asistenta care a maltratat un copil până l-a ucis, condamnată la 22 de ani de închisoare - VIDEO

Asistenta care a maltratat un copil până l-a ucis, condamnată la 22 de ani de închisoare - VIDEO
22 Dec 2009   •   19:40

A torturat un copil până la moarte, dar va ieşi în viaţă din puşcărie. Asistenta criminală din Bistriţa a primit 22 de ani de închisoare pentru că a chinuit şi a omorât un copil de patru ani. "Prea puţin!" a exclamat mama naturală a băiatului, care o aşteaptă în închisoare pe criminală.

Lucian, un copil de 4 ani, a fost ars cu ţigara, tăiat cu foarfeca, bătut cu scândura şi înţepat cu cuţitul. Torţionara lui era chiar asistenta maternală care primea salariu de mamă adoptivă. Tot ea l-a şi omorât după ce i-a înfipt copilului mâncare pe gât.

?Ce a avut ea cu un copil, să-l chinuiască ea trei luni şi jumătate pentru atâta timp, să-i taie şi degetele de la picioare. Pe viaţă ar merita...?, a declarat mama copilului. Asta spune sufletul oricărei mame. Tribunalul e ceva mai indulgent - 22 de ani pentru torţionara criminală.

Are 40 de ani acum şi, în cel mai rău caz, va fi eliberată la 60 de ani. O pedeapsă mai scurtă decât copilăria pe care i-a furat-o lui Lucian. Viaţa ei nu va fi liniştită în puşcăria din Bacău. La trei celule distanţă este închisă chiar mama naturală a copilului. S-au întâlnit de atâtea ori pe culoarele închisorii şi la tribunale.

Mama lui Lucian mai are de stat câţiva ani în închisoare pentru furt. În aceeaşi închisoare cu criminala copilului ei. Gardienii le vor ţine departe pe cele două femei. Atât cât vor putea...



Observator

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close