Antena 3 CNN Actualitate Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) are nevoie de ajutorul tău. Vezi cum poți ajuta, direcționând 2% către AITA!

Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) are nevoie de ajutorul tău. Vezi cum poți ajuta, direcționând 2% către AITA!

Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) are nevoie de ajutorul tău. Vezi cum poți ajuta, direcționând 2% către AITA!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Apr 2017   •   17:05

Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) este un ONG tânăr, care funcționează sub forma unui centru de terapie pentru copiii cu autism și familiile acestora, și care are nevoie de ajutorul oamenilor ca tine.

AITA este dedicată copiilor, promisiunea organizatiei fiind de a oferi servicii psihologice de cea mai înalta calitate. 

Copilul cu tulburari de autism primeste un program individualizat de interventie, special creat, cu scopul de a oferi acestuia și familiei sale șansa de se dezvolta în condiții de sănatate cât mai bune și de a atinge toate nevoile de dezvoltare.

Principalele proiecte AITA pentru anul în curs includ, dar nu se limiteaza la: 
- Cursuri gratuite pentru parinti
- Cursuri gratuite pentru educatori
- Conferinta International Autism Conference Bucharest (IACB)
- Amenajarea si echiparea totala a noului centru deschis (AITA Creativity)
 - Participarea staff-ului la cursul RBT (Registered Behavior Technician)

În prezent, 22 de copii beneficiază de atenția celor zece psihologi, logopezi, psihopedagogi și kinetoterapeuți de la centru însă, pentru a se dezvolta și pentru a ajunge la cât mai multe familii care se confruntă cu această afecțiune, AITA are nevoie de sprijinul tău.

Astfel, cei care au dorința să se implice, pot direcționa 2% către Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA), investind astfel în sănătatea copiilor noștri.

Puteti descarca formularul 230 aici

Află mai multe detalii despre AITA pe http://www.autism-aita.ro/

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close