Antena 3 CNN Actualitate Război şi astre. Cristina Demetrescu: "Perioadă critică între 23 martie şi 8 aprilie. Lecţii colective fără precedent"

Război şi astre. Cristina Demetrescu: "Perioadă critică între 23 martie şi 8 aprilie. Lecţii colective fără precedent"

Avem război chiar în postul Paştelui, între două ţări profund ortodoxe. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la Antena 3 ce perspective sunt în evoluţia acestui conflict teribil.

Război şi astre. Cristina Demetrescu: "Perioadă critică între 23 martie şi 8 aprilie. Lecţii colective fără precedent"
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mar 2022   •   15:00

Suntem într-o lume departe de a fi ideală şi cred că acum marea lecţie este despre cum ne purtăm în astfel de momente, nu neapărat despre ceea ce se întâmplă.

Karma spune că cei care prigonesc vor fi şi ei prigoniţi mai departe, mai devreme sau mai târziu.

Practic, Saturn în Vărsător aduce lecţii colective fără precedent. Pandemia şi războiul aduc informaţii noi despre comportamentul uman, de data aceasta modificat sever datorită internetului şi mijloacelor de omunicare în masă. 

Anul 1918 a suprapus Primul Război Mondial cu pandemiande gripă spaniolă. Nu este prima oară când se întâmplă lucrul acesta. Numai că acum beneficiem de prezenţa lui Jupiter în Peşti, un vindecător în sine, care denotă că totul se va termina cu bine pentru cei care sunt corecţi şi respectă adevărul.

Putin neavând motiv să atace o ţară independentă a minţit. Jupiter este în careu cu Lilith în Gemeni - practic definiţia absolută a minciunii şi dezinformării. Asta se întâmplă până pe 14 aprilie.

Războiul va fi câştigat de cei care aleg calea lungă a mântuirii, nu  decei care aleg calea scurtă a minciunii şi a câştigurilor efemere, ce servesc practic orgoliul şi setea de putere. 

Suntem într-o epocă cu Jupiter în Peşti în care nu există forţă mai mare decât cea a credinţei şi a rugăciunii, nici nu e păcat şi încercare mai mare decât să îl pui în momentul de faţă pe Putin mai presus de Dumnezeu. 

Revoluţie planetară 12.12.2020-12.07.2023!

Între 12 decembrie 2021 şi 12 iulie 2023, ne face atenţi prin prisma destinului în Taur şi a karmei în Scorpion, la hrană, bani şi resurse naturale. Dar şi la nevoia de a produce noi, de a pune mâna practic la treaba şi de a nu mai depinde de alţii. 

Nu este vorba de o descentralizare a economiei mondiale, ci de o revoluie pe termen lung, va fi un apogeu în iulie şi august anul acesta. 

Avem şi două eclipse în aprilie şi mai, ne vom scutura şi vom învăţa să gătim în loc să mâncăm la restaurant. O metaforă la raportul import/export producţie locală.

Efectele se vor resimţi pe termen lung. De război putem să scăpăm destul de repede. După cum am mai spus, cred că este un război programat pentru 2020, dar pandemia l-a încurcat pe Putin. Atunci existau, astrologic, elemente de război. Acum este un război fâsâit, lipsit de forţă, iar el se duce în jos. 

Sunt trei scenarii - războiul Rusia-Ucraina, război mondial sau atac nuclear. 

Eu aş rămâne la primul scenariu. Mai este o perioadă critică între 23 martie şi 8 aprilie dar sper că am puterea de a crea un scenariu mai bun pentru lumea în care trăim. 

 

 

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Război Ucraina
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close