Antena 3 CNN Actualitate Atenție! Anunț de închiriere capcană. Primii români au pățit-o deja

Atenție! Anunț de închiriere capcană. Primii români au pățit-o deja

Atenție! Anunț de închiriere capcană. Primii români au pățit-o deja
Sursa foto: foto: pixabay.com
24 Noi 2016   •   12:36

Un tânăr originar din Bucureşti a reuşit în doar câteva zile să fure bunurile din două apartamente după ce a păcălit colegii de cameră că este în căutarea unui loc de muncă şi cerut să împartă, temporar, cu ei chiria.

Când a rămas singur în apartament a sustras toate bunurile pe care le-a putut căra, scrie Adevărul.

Gabriel Orlando Constantin a fost eliberat din arest în luna octombrie şi a comis deja două furturi în scurta perioadă de după eliberare: unul în judeţul Constanţa şi unul în Iaşi. De la Iaşi, una dintre victime este Bogdan Alexandru C., un tânăr de 18 ani, elev de liceu.

Adolescentul a fost abordat de o prietenă pe 8 noiembrie, care l-a rugat dacă îl poate caza pentru o perioadă pe Orlando, până ce acesta reuşeşte să găsească loc de muncă. „Am vrut să fac o faptă bună, şi am zis să îl ajut. A stat pe banii mei până pe 19 noiembrie“, spune adolescentul.

În locuinţa din care bucureşteanul avea să fure locuiau mai mulţi tineri, iar momentul oportun a venit pe 19 noiembrie, sâmbătă, când o parte dintre chiriaşi erau la ţară, iar Bogdan Alexandru C. a ieşit în oraş. Orlando a rămas singur şi a sustras tot ce a putut.

Tânărul mai este acuzat de o faptă similară pe care ar fi comis-o cu doar o zi înainte de a se muta la Iaşi. Pe 7 noiembrie, potrivit presei din Constanţa, tânărul a furat bunuri estimate la 3.000 de euro din locuinţa unui cuplu.

Tânărul este cercetat acum, din nou, de Poliţie.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close