Antena 3 CNN Actualitate Atenție la hoții din locuințe. Faptul banal pe care îl speculează ca să vă pătrundă în casă

Atenție la hoții din locuințe. Faptul banal pe care îl speculează ca să vă pătrundă în casă

Atenție la hoții din locuințe. Faptul banal pe care îl speculează ca să vă pătrundă în casă
Sursa foto: foto: pixabay.com
24 Ian 2016   •   20:25

Mai multi suspecti au fost retinuti sambata in urma unor perchezitii coordonate de catre procurorii din Lugoj. Trupele speciale ale politiei au descins la locuintele mai multor indivizi din localitatea Jebel. Barbatii sunt suspectati ca in numai o saptamana au spart mai multe case la Darova, dar si in alte localitati.

Politistii sustin ca loviturile erau date la pont. Hotii obtineau informatii despre casele a caror proprietari erau plecati in strainatate si actionau la lasarea intunericului.Suspectii au spart case a caror proprietari erau plecati in Italia, Portugalia, Spania si Germania, potrivit lugojinfo.ro.

In timpul furturilor, infractorii au luat cam tot ce le-a picat in mana. Din case au disparut televizoare, combine frigorifice precum si diverse electrocasnice valoroase. Politistii au descoperit la perchezitii bunuri care au fost furate din locuinte, astfel ca cei patru suspecti au fost retinuti. Indivizii patrundeau in locuinte dupa ce spargeau geamurile sau usile.

Suspectii vor ajunge in fata judecatorilor lugojeni cel mai probabil in cursul zilei de duminica. Oamenii legii incearca sa afle si cine dadea informatii infractorilor, astfel ca este posibil ca ancheta sa se extinda. Actiunea de sambata s-a desfasurat sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close