x close

Au delapidat bugetul Loteriei. Două femei au furat 1,9 milioane de lei de la instituţia la care lucrau

de M.Z.    |    29 Aug 2012   •   12:54
Au delapidat bugetul Loteriei. Două femei au furat 1,9 milioane de lei de la instituţia la care lucrau 418 Foto: bizchannel.ro

Două angajate ale Loteriei Dâmboviţa sunt cercetate penal de Poliţie, după ce au delapidat 1,9 milioane de lei, luând bani din gestiunea instituţiei şi jucând la pariuri bilete cu valoare mare pe care nu le achitau dacă erau necâştigătoare.

Cele două femei sunt cercetate pentru infracţiunile de delapidare şi fals intelectual în contabilitate, informează Agerpres

"În sarcina numitelor E.I., de 57 de ani şi V.A., de 46 de ani, ambele din municipiul Târgovişte, s-a probat faptul că în perioada 2007-2010 şi-au însuşit din gestiune diferite sume de bani, reprezentând valorificarea produselor loteristice şi au practicat jocuri Pariloto, fără a achita contravaloarea acestora, prejudiciind societatea cu suma de 1.900.000 lei'', se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis miercuri.

Cele două femei vor fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, oamenii legii continuând cercetările în acest caz.
Citeşte mai multe despre:

fura furt
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati