Antena 3 CNN Actualitate Au fost prinşi patru dintre atacatorii de sâmbătă, de la Galaţi

Au fost prinşi patru dintre atacatorii de sâmbătă, de la Galaţi

Au fost prinşi patru dintre atacatorii de sâmbătă, de la Galaţi
Sursa foto: Atac Galati
26 Apr 2009   •   13:54

Patru din tinerii care au atacat doi bărbaţi în plină stradă la Galaţi au fost prinşi de poliţişti. În urma investigaţiilor, poliţiştii spun că agresorii urmăreau o altă persoană, pe care o bănuiau că a furat un laptop, iar cei doi au fost victime colaterale. Atacul a durat doar câteva zeci de secunde.

Imediat după ce şi-au revenit, răniţii au dat declaraţii poliţiştilor în care au povestit cum s-a petrecut atacul. ?M-au lovit, după-aia m-au înjunghiat şi apoi am căzut jos. După aia nu mai ştiu, m-am trezit la spital?, a declarat una dintre victime, care a avut o rană gravă în zona din spatele genunchiului. Fiul lui, şi el de asemenea rănit, îşi aminteşte că ?au apărut cinci persoane la început, au început să ne lovească şi de aici a pornit totul. Au scos cuţite, pistolul, au tras cu pistolul, m-au lovit pe mine în două locuri, în piept şi la faţă, apoi cu cuţitul m-au lovit în picior, cu bâta în cap, am căzut jos şi m-au lovit în continuare.?



Medicii au stat patru ore în sala de operaţie să îl poată salva pe bărbatul mai în vârstă şi susţin că a fost o minune că acesta a scăpat. Bărbatul a pierdut foarte mult sânge şi se afla în şoc hemoragic când a fost adus la spita. Acum starea lui este stabilă.

La faţa locului, au fost găsite şase tuburi de cartuş care proveneau de la un pistol cu gaze sau cu bile de cauciuc. O parte dintre din ele nu au fost folosite.

Antena 3

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close