Antena 3 CNN Actualitate Una dintre autospecialele ISU, care a intervenit la incendiul din Constanţa, a întârziat pentru că ar fi greşit adresa

Una dintre autospecialele ISU, care a intervenit la incendiul din Constanţa, a întârziat pentru că ar fi greşit adresa

Una dintre autospecialele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care a intervenit la incendiul din Constanţa în urma căruia o femeie a murit, a ajuns cu întârziere la intervenţie pentru că ar fi greşit adresa.

Una dintre autospecialele ISU, care a intervenit la incendiul din Constanţa, a întârziat pentru că ar fi greşit adresa
de Raluca Butan    |    22 Feb 2021   •   13:06

Potrivit unor surse, autospeciala marca Iveco de la Detaşamentul Constanţa Oraş ar fi luat-o în direcţia opusă în momentul în care pompierii au plecat la intervenţia de pe bulevardul Mamaia.

De asemenea, la bordul autospecialei s-ar fi aflat echipa de salvare şi căutare, astfel că, din cauza faptului că şoferul ar fi luat-o în direcţia greşită, intervenţia a fost întârziată.

Pe imaginile de mai jos se poate observa cum, iniţial, în faţa blocului, se află doar un echipaj SMURD şi o autospecială de stingere cu apă, în timp ce autospeciala cu echipa de salvare şi căutare a ajuns câteva minute mai târziu.

În prezent, există mai multe anchete în desfăşurare cu privire la incendiul tragic din Constanţa: una efectuată de Poliţie, una la Parchetul Militar Bucureşti şi o anchetă internă a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Tragedia s-a produs marţi dimineaţă, 16 februarie 2021, într-un apartament situat într-un bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanţa. O femeie a murit, după ce s-a aruncat în gol, de la balconul apartamentului.

Şeful ISU Dobrogea recunoaşte că autoscara a plecat mai târziu cu 10 minute la incendiul din Constanţa

Femeia s-a agăţat de balcon pentru a scăpa de flăcări şi de fumul gros, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

În acel moment, la locul intervenţiei nu se afla nici autoscara de lucru la înălţime, nici salteaua gonflabilă.

×
Subiecte în articol: Constanța incendiu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close