Zeci de mii de apartamente lăsate fără apă caldă și căldură, după o avarie la o magistrală CET Galați

de A.M.P    |    23 Feb 2016   •   18:05
Zeci de mii de apartamente lăsate fără apă caldă și căldură, după o avarie la o magistrală CET Galați Foto:pixabay.com
O avarie apărută la o magistrală CET a lăsat aproximativ 40.000 de apartamente din municipiul Galați, racordate la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, fără apă caldă și căldură, a declarat marți presei reprezentantul distribuitorului local de agent termic Calorgal, Mihai Costache, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, nu se știe când va fi remediată avaria de către reprezentanții furnizorului local de agent termic Electrocentrale (CET) Galați.

"De la CET ni s-a comunicat în dispeceratul nostru că există o avarie în rețeaua de pe strada Brăilei și că au redus parametri la zero pentru furnizarea de agent termic în tot orașul. În acest moment nu avem niciun fel de informație de la CET despre cât durează reparația, dacă o termină astăzi sau mâine. Sunt 40.000 de apartamente afectate, cele branșate. Vreau să fac precizarea că ceea ce ați văzut curgând pe stradă sau aburul, acest agent termic, nu este contorizat în punctele termice, deci nu va figura pe factura trimisă de către CET către Calorgal", a precizat Mihai Costache.

Echipele de intervenție de la Electrocentrale așteaptă ca magistrala să se golească pentru ca apoi să remedieze defecțiunea, după ce vana principală de aducțiune a fost închisă.

 

Parteneri
x close