Antena 3 CNN Actualitate Cum arată avionul privat cu care Klaus Iohannis a mers la Londra, la încoronarea Regelui Charles al lll-lea

Cum arată avionul privat cu care Klaus Iohannis a mers la Londra, la încoronarea Regelui Charles al lll-lea

Imagini din avionul privat pe care Administraţia Prezidenţială l-a închiriat pentru deplasarea preşedintelui Klaus Iohannis la Londra au fost prezentate luni, la Antena 3 CNN.

Cum arată avionul privat cu care Klaus Iohannis a mers la Londra, la încoronarea Regelui Charles al lll-lea
Sursa foto: Facebook/Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    08 Mai 2023   •   13:22

Este vorba despre aeronava folosită de președintele Klaus Iohannis, închiriat de la o firmă privată pentru deplasarea la Londra, unde a participat la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al lll-lea.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au fost prezenţi vineri şi sâmbătă, la ceremoniile organizate cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey. 

6 mai 2023 înseamnă acum, pentru Marea Britanie, ziua în care, după 70 de ani, a fost încoronat un nou rege, Charles al III-lea.

Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea a fost cel mai fastuos eveniment ce poate fi văzut într-o generație, nu doar în Marea Britanie, ci și pe mapamond.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Charles al III-lea a fost încoronat la Catedrala Westminster Abbey din Londra în cadrul unui ceremonial ale cărui origini au o vechime de peste 1.000 de ani.

Evenimentul s-a dorit a fi unul marcat de tradiție și a beneficiat de implicarea largă a forțelor militare britanice, în timp ce 11.500 de polițiști au patrulat pe străzile din Londra, pentru a asigura securitatea.

×
Subiecte în articol: avion Klaus Iohannis
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close