Antena 3 CNN Actualitate Un nou termen, în cel de-al cincilea dosar al lui Sebastian Ghiţă

Un nou termen, în cel de-al cincilea dosar al lui Sebastian Ghiţă

Un nou termen, în cel de-al cincilea dosar al lui Sebastian Ghiţă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mar 2017   •   16:33

Curtea de Apel Ploieşti a amânat, luni, pentru a doua oară, judecarea contestaţiei la măsura arestului preventiv în lipsă pentru Sebastian Ghiţă, cei care au formulat cererea fiind de această dată avocaţii fostului deputat.

Cauza în care se judecă o contestaţie la mandatul de arestare în lipsă pentru Sebastian Ghiţă, a fost amânată pentru a doua oară, termenul stabilit fiind 3 aprilie 2017.

Pe 20 martie, Curtea de Apel Ploieşti a amânat judecarea contestaţiei la măsura arestului preventiv în lipsă în cazul lui Sebastian Ghiţă, la cererea procurorilor DNA Ploieşti, „având în vedere solicitarea Parchetului de amânare a cauzei pentru a lua la cunoştinţă încheierea atacată, în vederea formulării motivelor de contestaţie”. 

În cel de-al cincilea dosar deschis de DNA pe numele lui Sebastian Ghiţă, procurorii DNA Ploieşti au cerut arestarea în lipsă pentru fostul deputat, acesta fiind acuzat de intervenţii contra-cost pentru acordarea unor contracte IT cu statul unor firme, unul dintre cei la care ar fi intervenit fiind fostul premier Victor Ponta.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita amanare
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close