Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Gheorghe Piperea, avertisment dur pentru PSD: „Pilonul II, o mutare extrem de periculoasă”

Avocatul Gheorghe Piperea, avertisment dur pentru PSD: „Pilonul II, o mutare extrem de periculoasă”

Avocatul Gheorghe Piperea, avertisment dur pentru PSD: „Pilonul II, o mutare extrem de periculoasă”
21 Mai 2018   •   10:38

Va fi o catastrofă pentru România dacă Guvernul va lua decizia suspendării pilonului 2 de pensii, spune avocatul Gheorghe Piperea. Măsura ar avea ca scop acoperirea deficitului din primul pilon care este şubred în momentul de faţă, avertizează Piperea.

Totodată, avocatul susţine că va fi o mutare extrem de periculoasă a Executivului pentru că în joc sunt veniturile a milioane de români.

„Dacă e așa e extrem de grav, eu cred că nu putem veni cu o concluzie din bâlbâieli, e aceeași poveste revoluția fiscala, split tva, mutarea contribuțiilor. Chestia cu split TVA urmează să fie revaăzută, acum vorbim de suspendarea contribuțiilor la pilonul 2, o mutare extrem de pericolasă pentru PSD, e vorba de un număr mare de persoane. Pilonul chiar are niște probleme consistente - e modul în care se admnistra privat - nu ideea de a desfășura această măasura e o prostie sinistră. Lumea încă nu și-a dat seama că nu e vorba de un fond privat ci e vorba de unul public administrat privat”, a declarat Piperea la Antena 3.

×
Subiecte în articol: PSD pilonul II de pensii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close