Antena 3 CNN Actualitate BACALAUREAT 2013. "Modelul meu în viaţă este FUEGO, ca e cel mai mare gay din România, chiar dacă nu e!"

BACALAUREAT 2013. "Modelul meu în viaţă este FUEGO, ca e cel mai mare gay din România, chiar dacă nu e!"

BACALAUREAT 2013. "Modelul meu în viaţă este FUEGO, ca e cel mai mare gay din România, chiar dacă nu e!"
de O.P.    |    04 Iul 2013   •   10:18
BACALAUREAT 2013: Cătălin Botezatu, Gigi Becali, Iisus, Chuck Norris, Bill Gates, Steve Jobs, Elena Udrea, EBa şi lista este lungă cât imaginaţia elevilor care au dat Bacalaureatul în acest an.

Creativitatea elevilor a fost una debordantă la proba scrisă de Limba şi literatura română, mai ales la subiectul în care trebuiau să descrie într-un eseu argumentativ care este modelul lor în viaţă.

Cuvintele nu au fost cele mai potrivite, greşelile gramaticale şi explicaţiile puerile au existat din abundenţă, iar exemplele arată o radiografie tristă a generaţiei de tineri care peste 10 ani poate vor reuşi să ajungă asemenea modelelor pe care le-au ales... sau nu.

La ieşirea din sala de examen, tinerii, foarte veseli şi dornici să-şi împartă viziunile despre viaţă cu ceilalţi povesteau: "La punctul doi la română am avut de argumentat despre importanţa unui model în viaţă. Eu am scris despre rolul pe care îl are un model în viaţa mea. Nu am dat niciun nume. Pentru a fi un model de urmat nu trebuie să fii o personalitate. Model de viaţă pot să fiu chiar eu”, spunea o tânără convinsă că va lua cele 30 de puncte.

”Eu am scris că modelul meu e Bill Gates, pentru că ştie şi să facă bani, dar e şi un om foarte OK, cu mult caracter şi foarte simplu şi prietenos, n-ai zice că e cine e, mi-a povestit fratele meu, care a avut ocazia să-l întâlnească faţă-n faţă în Germania”, afirmă un al băiat, pentru gândul.info

”Mă laşi, bă, cu Bill Gates al tău, c-avem şi la noi tipi mişto! Io am scris că pentru mine modelul meu în viaţă e Fuego, că mie mi se pare că e cel mai mare gay din România, chiar dacă nu e!”. ”E ăsta gay cum e lesbian un băiat la care-i place de-o fată!”, sare imediat o brunetă mai durdulie, care mărturiseşte apoi că modelul ei în viaţă este Chuck Norris, americanul devenit star de cinema graţie artelor marţiale: ”I-am văzut toate filmele, că fac şi eu karate, şi cred că oricine poate învăţa ceva bun de la un sensei ca el, poate fi un model pentru orice tânăr”, explică ea.

×
Subiecte în articol: bacalaureat 2013
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close