Antena 3 CNN Actualitate Badea, despre o poză photoshopată cu el bătut: Miza meciului la care am fost provocat a fost "să îi dea lui Badea numai în faţă". Şi a apărut asta

Badea, despre o poză photoshopată cu el bătut: Miza meciului la care am fost provocat a fost "să îi dea lui Badea numai în faţă". Şi a apărut asta

Badea, despre o poză photoshopată cu el bătut: Miza meciului la care am fost provocat a fost "să îi dea lui Badea numai în faţă". Şi a apărut asta
10 Noi 2014   •   11:30

Mircea Badea a explicat, în ediţia de duminică seară a emisiunii "În gura presei", că miza meciului de sparring la care a fost provocat de campionul naţional la Muay Thai, Teodor Emanuel, a fost să îl rănească la faţă, Badea completând că a făcut tot ce a depins de el ca această miză să nu fie atinsă.

Badea a reamintit cu această ocazie "episodul cu motocicliştii care au venit să băsească în faţă la Antenă" ca să îi bruieze emisiunea.

"La câteva zile după acest episod, fără nicio legătură cu evenimentul iniţial, a venit un băiat, şi el tot motociclist care mi-a zis: Badea, te provoc la sparring!", a continuat realizatorul TV.

Badea a explicat că, deşi nu este practicantul acestui tip de sport, a acceptat "absolut toate condiţiile cerute de el", de la teren, la locaţie şi la numărul şi durata rundelor.

"El, înainte de meci, s-a dus la o televiziune de divertisment şi a zis: Vreau să îi dau lui Badea numai în faţă! (...) Miza asta era. Şi pentru că asta era miza, a apărut asta", a spus Badea, arătând prima pagină a unui tabloid.

"Deci, atâta s-au scremut aştia să facă asta. E un fals. Şi imaginea şi tot ce scrie", a mai spus Badea, care a remarcat faptul că, în textul respectivei publicaţii, campionul la Muay Thai este redus de jurnalişti la un simplu motociclist.

"E doar un motociclist. Asta îl identifică pe el? Faptul că merge cu pârţâitoarea? Sau că e multiplu campion naţional în treaba în care au m-am băgat neavând treabă cu treaba, înţelegeţi?", a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close