Antena 3 CNN Actualitate Badea: Tu, care ai imunitate pe bune, tu suspini că de ce au parlamentarii o imunitate de doi bani, pe arestare preventivă şi percheziţii?

Badea: Tu, care ai imunitate pe bune, tu suspini că de ce au parlamentarii o imunitate de doi bani, pe arestare preventivă şi percheziţii?

Badea: Tu, care ai imunitate pe bune, tu suspini că de ce au parlamentarii o imunitate de doi bani, pe arestare preventivă şi percheziţii?
20 Feb 2014   •   00:06

Mircea Badea a comentat, în pasa emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", declaraţiile preşedintelui Băsescu de miercuri cu privire la votul din Parlament în vederea punerii la dispozitie pentru arestare a deputatului Vlad Cosma.

"Domnul Băsescu, care suspina astăzi că, vai de mine, Parlamentul s-a opus arestării preventive, nu deranjează procesului pe fond. Nu s-a opus nimeni justiţiei. În România este o demenţă întreagă cu arestarea asta preventivă. Una două, aia vor să aresteze preventiv. Nu e în regulă asta", a afirmat Mircea Badea.

Badea a arătat că nu s-a opus nimeni procesului pe fond. "Nu are cine. Nu opreşte nimeni cursul justiţiei. Arestarea preventivă este o măsură excepţională, pe care aştia vor să o transforme în ceva banal şi necesar".

Realizatorul "În gura presei" a adăugat că preşedintele Băsescu nu este în măsură să conteste imunitatea cuiva, pentru arestare preventivă şi percheziţii, aşa cum au parlamentarii, şi cu care este perfect de acord, atâta timp cât Băsescu se bucură de o "imunitate pe bune", "totală"

"Adică, tu, care ai chiar imunitate totală, tu suspini că de ce au parlamentarii o imunitate de doi bani, pe arestare preventivă şi percheziţii. Este strigător la cer ipocrizia şi nesimţirea acestui personaj", a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close