Antena 3 CNN Actualitate Balul Britanic, evenimentul culminant al anului şcolar 2012 – 2013, va avea loc vineri

Balul Britanic, evenimentul culminant al anului şcolar 2012 – 2013, va avea loc vineri

Balul Britanic, evenimentul culminant al anului şcolar 2012 – 2013, va avea loc vineri
13 Iun 2013   •   17:09
International House Bucharest vă invită la evenimentul culminant al anului şcolar 2012 – 2013: Balul Britanic (ediţia a II-a), care va avea loc vineri, 14 iunie, într-un cadru deosebit ce ne aminteşte de parcurile din Londra: Parcul Mogoşoaia. 
 
Excelenţa Sa, Ambasadorul Marii Britanii, d-l Martin Harris, va fi prezent la eveniment, iar surprizele plăcute se vor ţine lanţ pe parcursul întregii seri.
 
Anul trecut s-a organizat pentru prima dată acest eveniment sub patronajul Ambasadorului Marii Britanii şi a avut loc în Parcul Herăstrau. Întrucât a fost un real succes, au decis extinderea sa într-o formulă nouă, în care toţi copiii din English Kids Academy cu vârstele între 8 şi 14 ani sunt oaspeţi de onoare. 

Participarea la Bal este gratuită şi, datorită sprijinului Primăriei Capitalei care a pus la dispoziţie un cort mai încăpător, toţi copiii pot veni însoţiţi de ambii părinţi.
 
Costumaţia specială de epoca a copiilor şi părinţilor este opţională – este suficient un costum cu cravată sau papion pentru băieţi şi tătici şi o rochie pentru fete şi mămici.
 
Locatia exactă: în incinta Parcului Mogoşoaia, chiar în stânga Palatului Mogoşoaia există singurul cort mare alb instalat deja: acolo va avea loc Balul Britanic 
 

BALUL BRITANIC

 
Seara prinţilor, prinţeselor, a ducilor şi duceselor
Îmbrăcăminte: optional - costume de prinţi şi prinţese; minim - rochie pentru fete; cămaşă cu papion sau cravată pentru băieţi
 
18:00 – 18:15 Sosirea invitaţilor
18:15 – 19:00 Bufet
19:00 – 19:20 Discurs de bun venit - Mihai Laurenţiu Gânj, Managing Director IH Bucharest
Discurs Excelenţa Sa, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, d-l Martin Harris;
Discurs Primarul General al Bucurestiului, d-l Sorin Oprescu
Discurs D-na Inspector Scolar General Adjunct, d-na Maria Liliana Toderiuc, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti
Discurs D-l Alisdair Barron MBE, Chief Executive & Executive President of Copii in Dificultate
 
19:20 – 22:00 miniconcerte susţinute de grupurile Trubadurii, Drum Cafe şi de invitatii speciali: Florin Chilian şi CRBL, alternate cu decernarea premiilor Fonix la limba engleză, anunţarea câştigătorilor tombolei şi licitaţiei de obiecte inedite
 
La finalul Balului: premiile pentru cele mai frumoase costume: Prinţesa şi Prinţul Balului - poze cu ambasadorul
22:00-22:30 Inchidere
 
Evenimentul de anul acesta readuce în atenţia dumneavoastră elementul de caritate. Ştim cu toţii că în Marea Britanie există o cultură în ceea ce priveşte ajutorarea celui în nevoie. De aceea, indiferent de vârstă, cetăţenii britanici au învăţat că întotdeauna trebuie să le pese de cei care au nevoie disperată de ajutor.
 
British Ball 2013 va fi o seară în care este premiată performanţa copiilor noştri în cunoaşterea limbii engleze, dar în acelaşi timp şi o seară în care putem ajuta copii din România care nu vor putea merge niciodată şi nici nu vor putea învăţa limba engleză. De-a lungul anilor, aceşti copii au fost şi sunt susţinuţi de copii din Marea Britanie. De aceea ne-am gândit ca la evenimentul din 14 iunie 2013, asemenea celor din Marea Britanie, putem demonstra şi noi că ne pasă şi că putem susţine cauza unor copii mai puţin favorizaţi de soartă. Este vorba de copiii aflaţi în grija Fundaţiei “Copii în Dificultate” (CID), care oferă sprijin şi consiliere, dragoste şi afecţiune unor copii ce suferă de boli incurabile sau aflaţi în fază terminală, copii infectaţi cu HIV/SIDA sau copii cu autism şi care se află în îngrijire specială în cadrul Centrului Sf. Margareta din Bucureşti.
 
Fundaţia româno-britanică CID a fost fondată în anul 1990 şi are ca misiune: “Să vindeci, câteodată; Să ajuţi, deseori; Să alini, întotdeauna”. (www.cid.org.ro sau www.childrenindistress.org)
 
Pe parcursul Balului, copiii şi părinţii vor putea cumpăra bilete de tombolă şi vor putea participa la un “silent auction” cu obiecte inedite - vă invităm pe această cale să vorbiţi cu copiii dumneavoastră şi să alegeţi un obiect inedit pe care să îl prezentaţi în limba engleză pe o foaie de hârtie şi care va putea fi scos la licitaţie în seara Balului. Exemple de astfel de obiecte care vor fi scoase la licitatie: un tricou al celor de la Newcastle United cu semnaturile a 3 jucatori, un tricou al jucatorului Messi de la FC Barcelona, o roca din capul Bunei Sperante descoperit de marele navigator Bartolomeu Diaz... Asteptam si alte obiecte de la dumneavoastra!
 
Banii adunaşi în urma licitaţiei şi a tombolei vor fi donaţi Fundaţiei “Copii în Dificultate”.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteţi afla dacă accesaţi link-ul www.englezacopii.ro/balul-britanic-2013.

 

×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close