Antena 3 CNN Actualitate Mărturia în lacrimi a unui pacient după COVID: "Am trecut prin anticamera morții"

Mărturia în lacrimi a unui pacient după COVID: "Am trecut prin anticamera morții"

Un artist în vârstă de 64 de ani, internat pe secția COVID la ATI Ploieşti, ne-a mărturisit experienţa cutremurătoare cu virusul SARS-COV-2 care i-a schimbat radical viaţa. "Păziţi-vă că nenorocirea există și o puteți da altora care vă sunt dragi!" a spus cu lacrimi în ochi bărbatul. Atenţie, urmează imagini cu impact emoţional puternic!

Mărturia în lacrimi a unui pacient după COVID: "Am trecut prin anticamera morții"
de Andreea Cigolea    |    26 Feb 2021   •   21:20

În situaţia lui Florin Marius Dinu, în vârstă de 64 de ani, se află zilnic zeci sau poate chiar sute de oameni, victime ale pandemiei cu COVID-19.

Mesajul lor, venit dintr-o experienţă la limită cu anticamera morţii, merită să se facă auzit pentru toţi cei care trec acum prin clipe la fel de cumplite şi au nevoie de solidaritate.

"Prin ce am trecut, dacă v-aş spune poate folosesc cuvinte mari, când zic că am trecut prin anticamera morții. Nu aș dori nici la dușman să se întâmple. Numai când trăiești, la propriu, evenimentul și boala numai atunci realizezi despre ce este vorba", a povestit cu lactimi în ochi Florin Marius Dinu, profesor de muzică.

"Am fost martor la experienţe cutremurătoare. M-a schimbat radical"

"Pornind de la ATI-ul ăla prin care am trecut și la ce scene am fost martor acolo, cutremurătoare de a dreptul. Experiențe de genul ăsta te schimbă radical! Nu îți vine să crezi ce ti se poate întâmplă", a spus emoţionat bărbatul rememorând scenele cumplite la care a asistat la anestezie terapie intensivă.

"Am văzut un pacient care refuza tot numai să moară..."

"A doua zi am văzut cum un pacient se lupta cu asistenta ca să moară. Nu mai a venit să cred adică, efectiv se opunea oricărei intervenții și tratament. A fost pentru mine un șoc. După aia au început să apară și alții la două trei zile îi vedeai trecând tărgile cu saci negri", a mai spus pacientul.

Florin Marius Dinu: "Am sărbătorit trei evenimente în spital"

"Am sărbătorit trei evenimente în spital: 64 de ani ai mei, aniversarea căsătoriei și ziua soției", a mai spus pacientul.

La final, el lasă un îndemn: Păziţi-vă că nenorocirea există și o puteți da altora care vă sunt dragi!

 

×
Subiecte în articol: pacient mort Punctul de întâlnire
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close