Antena 3 CNN Actualitate Bărbat în comă la spital, după ce a fost prins sub dărâmăturile unei case, la Drobeta Turnu Severin

Bărbat în comă la spital, după ce a fost prins sub dărâmăturile unei case, la Drobeta Turnu Severin

Bărbat în comă la spital, după ce a fost prins sub dărâmăturile unei case, la Drobeta Turnu Severin
Sursa foto: Foto: picsus.eu
07 Mai 2011   •   13:54

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a ajuns, sâmbătă, la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, după ce un zid de cărămidă a căzut peste el, în timp ce lucra la o casă particulară din municipiu, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Andreea Dobre, accidentul s-a petrecut pe strada Calomfirescu numărul 165, victima fiind transportată la spital cu o ambulanţă, după ce un zid de cărămidă s-a prăbuşit peste ea.
   
Medicul Aurora Grămescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, a declarat că victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe în comă de gradul III-IV, având şanse minime de supravieţuire.
   
La locul producerii accidentului au ajuns poliţişti şi inspectori de muncă, ce urmează să stabilească dacă proprietarul imobilului avea autorizaţie pentru lucrarea pe care o efectua muncitorul şi care sunt condiţiile în care s-a produs accidentul.


×
Subiecte în articol: muncitori daramaturi casa mansarda renovare
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close