Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a înjunghiat 16 femei la Iaşi a fost arestat preventiv

Bărbatul care a înjunghiat 16 femei la Iaşi a fost arestat preventiv

Bărbatul care a înjunghiat 16 femei la Iaşi a fost arestat preventiv
25 Feb 2010   •   19:50

Bărbatul care a terorizat Iaşiul a fost arestat preventiv. A avut însă timp, în două zile, să atace 16 femei cu un cuţit. În faţa anchetatorilor, bărbatul nu recunoaşte că ar fi înjunghiat pe cineva, doar că victimele l-au identificat deja. Rămâne o problemă totuşi că vreo 300 de oameni ai legii au avut nevoie de 48 de ore ca să prindă un psihopat înarmat cu un cuţit.

După 48 de ore de teroare, agresorul din Copou a ajuns în cătuşe. A înjunghiat 16 femei prin surprindere şi a fugit mişeleşte. Ca o ironie, Petru Gavrilaş este escortat de două poliţiste până la dubă. ?Învinuitul nu recunoaşte săvârşirea acestor fapte?, a declarat avocata Carmen Codreanu. Dacă el nu recunoaşte, femeile îl recunosc pe el. Au mai ieşit la iveală două victime.

?A trecut pe lângă mine pur şi simplu şi m-a înţepat pe la spate. Am ţipat la el, dar el tot mergea în continuare, nu zicea nimic?, povesteşte una dintre victime. ?A trecut pe lângă mine şi m-a înţepat în şold în partea dreaptă?, spune o altă femeie.

Aproape toate victimele maniacului au crezut că au fost înţepate cu seringi. De fapt, arma obsedatului era ?un cuţit cu lama de aprox 4 cm, pe care îl ţinea de vârf şi înţepa victimele în zona coapselor?, potrivit comandantului poliţiei judeţene Iaşi, Ioan Scripniciuc.

Petru Gavrilaş înţepa tinerele care au avut ghinionul să-i iasă în cale. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Recidivistul are 35 de ani. 10 i-a petrecut în închisoare pentru că a violat o fată de 13 ani.

Observator

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close