Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Raed Arafat este un duşman al încă unui sistem privat de sănătate. Uită că a fost fundaţie la Târgu Mureş

Băsescu: Raed Arafat este un duşman al încă unui sistem privat de sănătate. Uită că a fost fundaţie la Târgu Mureş

Băsescu: Raed Arafat este un duşman al încă unui sistem privat de sănătate. Uită că a fost fundaţie la Târgu Mureş
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Dec 2011   •   23:32

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la postul public de televiziune, că, "dacă este un duşman mai mare al apariţiei încă a unui sistem privat de sănătate, el se numeşte Raed Arafat", acesta "uitând că el a fost fundaţie la Târgu Mureş".
   
"Vă mai dau un exemplu de rezistenţă - am avut o discuţie cu Raed Arafat, cel care a  creat sistemul SMURD. Dacă este vreun duşman mai mare al apariţiei încă a unui sistem privat de sănătate, el se numeşte Raed Arafat, uitând că el a fost fundaţie la Târgu Mureş, la care şi eu am contribuit cu 2% din salariu pentru că făcea un lucru bun", a spus Băsescu.
   
El a spus că argumentul lui Raed Arafat este "că statul trebuie să facă".
   
"Nu, statul trebuie să aibă concurenţă. Şi nu văd de ce într-un judeţ al ţării nu ar mai apărea un sistem care să facă concurenţă sistemului de urgenţă. De ce? Poate că există un privat pe care Ministerul Sănătăţii îl autorizează", a mai spus preşedintele.

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close