Antena 3 CNN Actualitate Bătut de şoferul unui autobuz, pentru că i-a atras atenţia că nu conduce prudent - VIDEO

Bătut de şoferul unui autobuz, pentru că i-a atras atenţia că nu conduce prudent - VIDEO

Bătut de şoferul unui autobuz, pentru că i-a atras atenţia că nu conduce prudent - VIDEO
Sursa foto: Bataie RATB
06 Feb 2010   •   17:44

Corecţie aplicată cu pumnii şi picioarele. Prin asta a trecut pasagerul unui autobuz care circula pe ruta Bucureşti ? Jilava, din partea şoferului autovehiculului. Totul s-a petrecut fiindcă omul îi atrăsese acestuia atenţia că nu conduce prudent. Conducerea RATB susţine că îl va concedia pe şoferul violent dacă acesta va fi găsit vinovat.

Incidentul a avut loc în autobuzul 425, care face legătura între Bucureşti şi Jilava. Pasagerul, un bărbat de 50 de ani, l-a atenţionat la un moment dat pe şofer să conducă mai atent. Imaginile, filmate de un călător, arată cum, enervat de remarca bărbatului, conducătorul auto îl dă jos din autobuz şi-l ia la bătaie.

Cei din conducerea Regiei de Transport Bucureşti au început o anchetă internă, incidentul fiind înregistrat la Poliţia Jilava. Ei susţin, însă, că şoferul ar fi fost cel agresat, în condiţiile în care în acea zonă violenţele la adresa conducătorilor auto sunt frecvente.

Dacă ancheta va demonstra că şoferul l-a agresat pe pasager, ar putea rămâne şomer. Partea vătămată nu a depus însă nici o reclamaţie la poliţie cu privire la incident. În absenţa unei plângeri depuse la poliţie de una dintre părţi, cazul rămâne un simplu film postat pe internet.



Antena 3

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close