Antena 3 CNN Actualitate Bebeluş de două luni, mort într-un apartament din Ploieşti | Mama copilului are 15 ani

Bebeluş de două luni, mort într-un apartament din Ploieşti | Mama copilului are 15 ani

Este anchetă la Ploiești, după ce un bebeluș de două luni a murit. Polițiștii au identificat-o pe mamă, o tânără în vârstă de 15 ani, iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și act sexual cu minor.

Bebeluş de două luni, mort într-un apartament din Ploieşti | Mama copilului are 15 ani
Sursa foto: Agerpres Foto | Cristian Nistor
de Ştefan Petrică    |    23 Noi 2022   •   14:22

Poliţiştii din Ploieşti nu au găsit urme de violență pe trupul bebelușului. Mama în vârstă de 15 ani mai are acasă un copil în vârstă de 2 ani.

Conform datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 au fost sesizaţi, luni, de către un bărbat, despre faptul că un copil în vârstă de două luni a murit în locuinţa sa din municipiul Ploieşti.

"În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului.

Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului", a transmis IPJ Prahova.

×
Subiecte în articol: Ploiești IPJ Prahova
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close