Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondialu': "N-am avut acces la preşedinte să îi cer să-mi boteze copilul" (VIDEO)

Bercea Mondialu': "N-am avut acces la preşedinte să îi cer să-mi boteze copilul" (VIDEO)

Bercea Mondialu': "N-am avut acces la preşedinte să îi cer să-mi boteze copilul" (VIDEO)
Sursa foto: bercea
02 Feb 2010   •   17:38

Bercea Mondialu a dat explicaţii referitoare la împrejurările în care i-a cerut fratelui preşedintelui să îi boteze un copil. În opinia sa, este vorba despre un gest firesc. Mondialu spune că nu îl cunoştea pe fratele preşedintelui, ci numai pe Traian Băsescu. Cu toate acestea, nu a avut acces la preşedinte, pentru a-i cere să se înrudească.

?E ceva legal să creştinezi un copil. Eu sâmbătă botez o fetiţă. Nu l-am cunoscut pe Mircea Băsescu înainte să îl rog să îmi boteze copilul. N-am avut acces la domnul preşedinte ca să îi cer să îmi boteze copilul? a spus Bercea Mondialu, în direct la Antena 3.

Bărbatul a explicat şi care a fost natura relaţiilor sale cu preşedintele şi împrejurările în care i-a oferit Primei Doamne un ban de aur.

?La noi la ţigani, pe cine o cheamă Maria şi vine pe 15 august sau 8 septembrie trebuie să îi dai un cadou. I-am dat doamnei Băsescu un galben de aur care valorează 7-8 milioane? a spus Mondialu.

El a ţinut să specifice şi faptul că nu are dosare penale aşa cum s-a scris în presă şi că nu a încercat să infleuenţeze voturile romilor în campania electorală.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close