Antena 3 CNN Actualitate Cum arată modelul de OnlyFans care a făcut peste 1,2 milioane de dolari în șase ore de la înregistrarea pe site

Cum arată modelul de OnlyFans care a făcut peste 1,2 milioane de dolari în șase ore de la înregistrarea pe site

Rapperița, acum în vârstă de 19 ani, a devenit creatorul de conținut OnlyFans care a făcut în cel mai scurt timp peste 1,2 milioane de dolari. De atunci a câștigat peste 50 de milioane de dolari.

Cum arată modelul de OnlyFans care a făcut peste 1,2 milioane de dolari în șase ore de la înregistrarea pe site
Sursa foto: Instagram Bhad Bhabie
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2023   •   13:20

Starul OnlyFans, Bhad Bhabie, care a câștigat 1 milion de lire sterline în doar șase ore de la înscrierea pe site, a spus că abonații care așteptau ca ea să împlinească 18 ani ar trebui să fie închiși. 

Tânăra, acum în vârstă de 19 ani, a devenit cel mai rapid creator OnlyFans care a câștigat peste 1 milion de dolari pe platformă.  

Fata susține că majoritatea banilor câștigați vin în principal din conversațiile private de pe site, nu neapărat din postările ei.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Nu mă întreține nimeni! Iau toate deciziile singură de când eram foarte tânără", spune ea, potrivit Daily Star.

În aprilie anul trecut, Bhabie și-a postat pe Instagram câștigurile. Potrivit documentelor furnizate, în perioada 1 aprilie 2021-25 aprilie 2022, ea a obținut 16,6 milioane de dolari (13 milioane de lire sterline) pe site din abonamente, precum și 161.000 de dolari (127.000 de lire sterline) din bacșișuri și 25,5 milioane de dolari (20 de milioane de lire sterline) din mesaje. 

Acest lucru i-a oferit un total brut de peste 52 de milioane de dolari și un total net de peste 43 de milioane de dolari (34 de milioane de lire sterline). 

×
Subiecte în articol: Bhad Bhabie
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close