Antena 3 CNN Actualitate Biciclete Copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas (P)

Biciclete Copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas (P)

Biciclete Copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas (P)
29 Mai 2019   •   10:24

Sportul este foarte important pentru cei mici, deoarece acestia sunt in crestere si ii poate ajuta extrem de mult pentru o dezvoltare corecta.
Cum adesea pentru parinti este destul de greu sa ii urneasca pe acestia din fata ecranelor, fie ca este vorba despre televizor, laptop sau smartphone, exista aceasta solutie prin care copiii se pot distra dar si face miscare in acelasi timp. 

Acum parintii primesc ajutor din partea celor de la Pegas, care celebreaza Ziua Copilului prin reduceri de pana la 60%, atat la biciclete pentru copii cat si la accesoriile aferente si chiar patine cu rotile. 

Este vorba despre o campanie care se va desfasura intre zilele de 24 mai si pana pe 10 iunie, campanie organizata cu ocazia zilei copiilor.Tot cu aceasta ocazie, Pegas lanseaza si doua modele de biciclete mountain bike copii.

Daca vrei sa cuceresti lumea de mic, atunci Pegas iti pune la dispozitie noua bicicleta Mini Drumet 20. Cu un cadru usor din Aluminiu 6061 și roti de 20”, Everestul ti se va parea un deal, iar drumurile offroad vor fi rampa ta de lansare pentru a explora universul tau. La toate acestea, putem sublinia greutatea redusa a bicicletei, respectiv 10kg fara pedale. 



Acest lucru o face cea mai usoara bicicleta din clasa ei. Drumet 24 este un mountain bike pentru copiii un pic mai mari si nu numai, recomandat pentru persoane cu inaltimi cuprinse intre 130cm si 160cm si care vor sa exploreze cararile sau drumurile intr-un ritm specific mersului pe doua roti montan. Rotile au dimensiunea de 24”, iar transmisia de la Shimano de tip 3x7 iti asigura o gama suficienta de viteze ca sa poti pedala in voie pe o gama variata de tipuri de teren.

”Anul trecut, am avut o campanie aproape la fel ca nivel de reduceri cu cea pe care o propunem în acest an, dar care s-a epuizat rapid. Anul acesta, pentru Ziua Copilului, avem o gamă extinsă de biciclete și accesorii destinate copiilor cu un stoc mult mai mare. Practic, pentru orice copil, indiferent de vârstă sau înălțime, avem o bicicletă care să i se potrivească. De asemenea, patinele cu rotile au reduceri consistente.” - Mihai Chipcia, director de vânzări Pegas.

Tocmai datorita stocurilor care anul trecut s-a epuizat extrem de rapid, anul acestia in urma unor analize, echipa Pegas a suplimentat stocurile de produse astfel incat un numar cat mai mare de copii sa se poata bucura de cate o bicicleta exact pe gustul lor. 

De asemenea, ca un plus la aceste stocuri s-au adaugat si modele mai sus mentionate, de 20 si respectiv 24 de inch, modele de biciclete copii cu ajutorul carora cu siguranta nu veti da gres si ii veti impresiona pe cei mici. 

Unul dintre motivele principale care au dus la organizarea acestei campanii, si care a venit ca un semnal de alarma, este rata de crestere a sedentarismului in special in randul copiilor, ceea ce nu este deloc in regula avand in vedere faptul ca omul in general are nevoie de miscare, mai ales la varstele fragete cand corpul este in crestere. 

Este de mentionat si faptul ca tot pe parcursul acestei campanii 24 mai - 10 iunie, echipa Pegas le sta celor mici la dispoziti in locatiile magazinelor, oferindu-le cursuri gratuite prin care pot invata tainele mersului cu bicicleta, si in plus, extrem de util, tot acestia ofera si lectii de legislatie rutiera pe care orice copil ar trebui sa le invete inca de mic. Fie ca este vorba despre mersul pe bicicleta ori fara, ca simplii pietoni, trebuie cu totii sa invete aceste lucruri esentiale pentru siguranta lor. 

Toate detaliile atat despre produse cat si despre servicii si aceasta campanie, va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca va invit sa il accesati si cu siguranta veti gasi cadoul perfect pentru cel mic de Ziua Copilului.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close